Trygghetslarm

Ett steg närmare en tryggare arbetsmiljö

För företag som prioriterar välbefinnandet för både kunder och personal, erbjuder Larm och Tele Funktion's trygghetslarm en extra nivå av säkerhet och trygghet.

Vad är ett trygghetslarm?

Ett trygghetslarm är en enhet som gör det möjligt för en individ att snabbt och enkelt kontakta en larmcentral eller annan utvald kontakt vid oväntade situationer eller nödsituationer. För verksamheter är det ofta en ovärderlig del av verksamhetens helhetserbjudande.

larmtelefunktion_327321177_web

Anpassad efter verksamhetens behov

Vi förstår att varje verksamhet är unik. Därför har vi ett brett sortiment av trygghetslösningar, från enkla knappar till avancerade system med flera kopplingsmöjligheter. Oavsett om du behöver skydda de äldre inom serviceboenden eller erbjuda en trygghet för anhöriga har vi rätt lösning för er.

larmtelefunktion_486369517

Teknik för alla miljöer

Med teknik som sänglarm, passagelarm, rörelselarm och dörrlarm, kan din verksamhet skapa en omfattande trygghetslösning. Vi erbjuder även en stabil och säker trygghetstelefon, vilken kopplas upp via bredbandet. Detta eliminerar samtalskostnader för användaren, vilket kan vara en kostnadseffektiv lösning för större verksamheter.

larmtelefunktion_158155353

Integrering och utbildning

Att investera i ett trygghetslarm är bara första steget. Vi hjälper ditt företag att integrera systemet med dina befintliga säkerhetsprotokoll. Vi erbjuder också utbildning för personalen för att säkerställa att de vet hur man använder larmet effektivt.

larmtelefunktion_434077014