Passerkontroll

Din dörr till en säkrare framtid

En välgenomtänkt passerkontroll kan vara avgörande för ditt företags säkerhet och effektivitet. Våra lösningar sträcker sig från avancerade passersystem till automatiserade grindar..

Passersystem – Digitalt skydd på högsta nivå

Dagens moderna passerkontrollsystem erbjuder en kombination av användarvänlighet och hög säkerhet. Med våra passersystem kan du lätt administrera rättigheter, övervaka rörelser i realtid och integrera med andra säkerhetssystem. Oavsett om du behöver en lösning för ett litet kontor eller en stor industribyggnad, har vi en lösning som passar.

larmtelefunktion_441986644_web

Automation – Smarta lösningar för en effektiv arbetsdag

Automatisering är nyckeln till en smidig och säker arbetsmiljö. Med våra automationslösningar kan du säkerställa att endast behörig personal får tillgång till utvalda områden, medan du även effektiviserar ditt säkerhetsarbete. Tack vare smart teknik kan dörrar, grindar och barriärer öppnas och stängas automatiskt baserat på individuella behörigheter.

larmtelefunktion_507912509_web

Lås – Tradition möter teknik

Ett starkt lås är grunden för varje säkerhetslösning. Vi erbjuder både traditionella mekaniska lås och avancerade elektroniska låssystem. Beroende på dina behov kan dessa lås integreras med ditt passerkontrollsystem för ytterligare bekvämlighet och säkerhet.

larmtelefunktion_433797826_web

Grindar och portar

En stabil och säker grind är ofta den första barriären mot obehöriga besökare. Våra grindar och portar är designade för att kombinera styrka med estetik, och kan anpassas för att matcha din verksamhets unika behov och stil. Från säkerhetsgrindar till garageportar, erbjuder vi ett brett sortiment av lösningar som kan integreras med våra passerkontrollsystem för maximal säkerhet.

larmtelefunktion_170086454_web