Kameraövervakning

Din digitala väktare dygnet runt

För oss handlar kameraövervakning om att inte bara att se, utan att förstå och skydda. Vi ser till att du har verktygen för att agera proaktivt och hålla ditt företag säkert.

En skräddarsydd lösning för varje miljö

Ett robust kameraövervakningssystem är mer än bara avancerad teknik. Varje byggnad och anläggning har sina särdrag. Genom att tillämpa en individualiserad strategi och samarbeta nära med ditt inhouse säkerhetsteam, anpassar vi systemet efter de unika kraven och utmaningarna i just din specifika miljö.

larmtelefunktion_586206766

Expertis för optimal installation

Lämna den tekniska biten till oss. Vi hanterar allt från den första installationen till regelbundet underhåll för att säkerställa att ditt system finns tillgängligt dygnet runt. Våra erfarna tekniker föreslår den optimala kameraplaceringen med hänsyn till detaljer som belysning, vinklar och avstånd.. Ditt system ska inte bara övervaka; det ska övervaka rätt.

larmtelefunktion_111121817

Tydliga bilder i alla förhållanden

Vårt sortiment av kameraövervakningslösningar inkluderar kameror med hög upplösning som kan fånga minsta detalj, oavsett ljusförhållanden. En värmekamera säkerställer att ditt område även bevakas med hög kvalitet nattetid. Dessutom erbjuder vi digital lagring som ger möjlighet att snabbt och smidigt gå tillbaka och granska inspelningar, vilket underlättar uppföljning och analys. Med den senaste tekniken till ditt förfogande kan du känna dig trygg med att varje hörn av ditt område står under ständig och klar bevakning.

larmtelefunktion_593083566

Avancerad säkerhetsanalys

Vi erbjuder mer än bara grundläggande övervakning. Med avancerade säkerhetsanalysverktyg kan vi identifiera ovanliga rörelser, spåra kvarlämnade objekt, och detektera personer som uppvisar avvikande beteenden. Det är vår ambition att ge dig en heltäckande bild av ditt område.