Inbrottslarm

Starkt skydd mot inbrott

Med inbrottslarm från oss skapar du en säkrare arbetsmiljö för dina anställda och säkrar dina värdefulla tillgångar.

Varför satsa på inbrottslarm för ditt företag?

Företagslokaler är ofta mål för inbrott på grund av värdefulla tillgångar – från kontorsutrustning till kundinformation. Men ekonomisk förlust är bara en del av ekvationen. Ett inbrott kan också leda till driftstörningar, förlorad kundtillit och nedsatt anseende. Genom att säkra ditt företag med ett pålitligt inbrottslarm minskar du dessa risker avsevärt.

larmtelefunktion_646649811_web

Tekniken bakom våra inbrottslarm

På Larm och Tele Funktion använder vi den senaste tekniken från erkända leverantörer. Våra inbrottslarm är utformade för att omedelbart identifiera och rapportera obehörigt intrång. Med hjälp av tydliga ritningar i manöverpanelen kan personalen snabbt och enkelt förstå larmets status. Med våra installationer binder du inte dig till någon larmleverantör utan kan fritt välja den larmcentral som passar dig.

larmtelefunktion_440916917_web

Anpassade lösningar för varje verksamhet

Alla företag är unika, och därför behöver de skräddarsydda lösningar. Oavsett om du driver ett litet kontor eller ett stort företagskomplex, kommer vårt team att utvärdera dina specifika behov och rekommendera den bästa lösningen för just dig.

larmtelefunktion_523480475_web

Proaktivt skydd med övervakning

För den ultimata tryggheten erbjuder vi övervakade inbrottslarm som kopplas direkt till en larmcentral. Vid en incident kommer personal på larmcentralen omedelbart att svara och vidta lämpliga åtgärder, vilket ger en extra trygghet för dig och ditt företag.

larmtelefunktion_593944176_web