Larm

Optimal säkerhet med larm från
Larm och Tele Funktion

Vi på Larm och Tele Funktion erbjuder larm för varje unik situation. Vi har noggrant optimerat en rad larmtjänster för att säkerställa bästa möjliga skydd för våra kunder.

Brandlarm – Skydda mot den osynliga faran

I den tysta nattens lugn eller under en hektisk arbetsdag kan elden vakna utan förvarning. Ett effektivt brandlarm kan vara skillnaden mellan en liten incident och en katastrof. Oavsett miljön eller de specifika utmaningarna har vi en skräddarsydd lösning, från konventionella till skräddarsydda system.

Läs mer om brandlarm
larmtelefunktion_brandvarnare_4-3_web

Inbrottslarm – Håll obehöriga borta

Din egendom är inte bara en fysisk plats utan innehåller saker ovärderliga för din verksamhet. Med vårt inbrottslarm ser vi till att de förblir säkra. Genom att använda system av högsta kvalitet, erbjuder vi inte bara skydd utan också enkel och tydlig information i realtid. Vi tillhandahåller allt ifrån det enkla larmsystemet till mer komplexa system med integrerade lösningar för just era behov.

Läs mer om inbrottslarm
larmtelefunktion_433005544_web

Trygghetslarm – För de mest sårbara

Vårt trygghetslarm är speciellt utformat för att möta livets oförutsägbara utmaningar. Vi erbjuder allt från enkla system med en knapp och sladd till avancerade system med diverse mottagningsmöjligheter. För serviceboenden erbjuder vi möjlighet att larma i hela byggnaden.

Läs mer om trygghetslarm
larmtelefunktion_486369526

Överfallslarm – Extra trygghet nära till hands

I situationer av osäkerhet kan snabb respons vara livsviktig. Vårt överfallslarm, utrustat med en bärbar radiosändare, erbjuder denna direkta länk till hjälp. Med möjlighet till uppringning till larmcentral eller telefon och snabb positionering via avancerade system, kan du känna dig säker i både butik och industrimiljö.

Överfallslarm
larmtelefunktion_10603002_web