Tjänster och produkter

Vi använder oss bara av produkter från kända leverantörer.
Detta för att kunna hålla en så hög säkerhet och standard som möjligt.
Följer hela tiden med på marknaden för att kunna erbjuda det bästa.


Brandlarm

Vi har brandlarm till alla olika behov och lokaler. Både konventionella och adresserbara system.  Certifierade anläggningar eller enkla utrymningslarm. Diverse tillbehör tex, branddörrstängning, dokumentskåp, hissdetaljer, diverse detektorer och larmdon.

Dörrautomatik

Vi monterar nya och servar bef. dörrmiljöer. Vi använder oss av kända märken som är lämpligá för i stort sett alla typer av slagdörrar både utomhus och inomhus.  Dessa passar lika bra för handikappbostäder som i varuhus med hög trafikintensitet.

Grindar

Vi monterar även hela säkerhetspaket för områdesbevakning med kamerabevakning, larm, staket och grindar.
Ni kan styra grindar och garageportar med hjälp av fjärrkontroll och kodförbikopplare.

Inbrottslarm

Vi kan få er manöverpanel att presentera informationen från larmet
i klartext, på svenska. Till detta använder vi centralapparater från bla Teletec som har ett brett sortiment och en mycket hög 
standard på sin utrustning. 
Vi ser till att skydda Er på bästa möjliga sätt !!

Kamerabevakning

Kamerabevakning inomhus eller utomhus. Vi kan erbjuda det bästa som finns inom kamerabevakning idag. Kameror med hög upplösning och mörkerseende samt digital lagring på pc.

Lås

Vi tillhandahåller elektrisk och mekanisk låsning för er lokal eller villa.

Passerkontroll

Vi har allt från en dörr och uppåt. Det finns system som är integrerade med inbrottslarm och beröringsfria kortläsare. Med en dator som står och loggar händelser i systemet så kan ni följa var alla går och vid vilka tidpunkter.

Personallarm

Vi kan erbjuda ett personallarm med bärbar radiosändare för extra trygghet i butik och industrimiljö. Med uppringning till larmcentral eller vanlig telefon. Ni kan få positionering för att få reda på var personen i fråga befinner sig, inomhus med hjälp av cobs allert system och utomhus med hjälp av gsm/gps.

Telefoni

Vi har allt ifrån vanliga telefoner för hemmet eller jobbet, till stora länkade digitalsystem för täckning i stora lokaler, såsom industri och affärer. Vi har även telefonväxlar för alla behov. Små och stora växlar med röstbrevlådor och kösystem, analog och digital telefontrafik.

Trygghetslarm

Trygghetslarm är ett stort område med lösningar från en knapp och sladd till hela system med en rad olika mottagningsmöjligheter. 
Vi kan erbjuda möjlighet för de boende att larma i hela servicehuset för den som använder vårt trygghetslarm. Vi har sänglarm, passagelarm, rörelselarm och dörrlarm.
Kan nu även erbjuda en trygghetstelefon som vi kopplar upp via bredbandet, detta gör så att   samtalskostnaden via telefon försvinner för användaren.

Överfallslarm

Vi kan erbjuda ett överfallslarm med bärbar radiosändare för extra trygghet i butik och industrimiljö. Med uppringning till larmcentral eller vanlig telefon. Ni kan få positionering för att få reda på var personen i fråga befinner sig, inomhus med hjälp av cobs allert system och utomhus med hjälp av gsm/gps.